• Rojongan panggero + 86-13586310760

harga rarancang bahan konstruksi kai PVC palastik panel siling panel témbok dewan panel témbok PVC siling PVC DS002

Pondok Description:

Gancang Rincian Tempat of Origin: Zhejiang, Cina (Daratan) Fungsi: Uap-Buktina, kapang-Buktina, Haseup-Buktina, Soundproof, waterproof siling Genténg Tipe: PVC Ceilings Surface: Lamination Panjang: Palanggan merlukeun Brand Nami: Feature DINGSEN: Ceilings Artistik , Honeyco lebar * ketebalan: 300mm * 7mm bijil: ISO9001: 2008 / CE / SGS / SO Genténg siling Wangun: Pasagi Warna: Palanggan merlukeun PVC eusi: 35% -85% Bahan: PVC résin jeung kalsium ketebalan: 5mm, 6mm, 7mm , 8mm, 9 Supply Kamampuhan 500000 Square Méter / Squar ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian gancang

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)

    Fungsi: Uap-Buktina, kapang-Buktina, Haseup-Buktina, Soundproof, waterproof

    Siling Genténg Tipe: PVC Ceilings

    Beungeut: Lamination

    Panjangna: Palanggan merlukeun

    Brand Nami: DINGSEN

    Fitur: Ceilings Artistik, Honeyco

    lebar * ketebalan: 300mm * 7mm

    Sertipikat: ISO9001: 2008 / CE / SGS / SO

    Siling Genténg Wangun: Pasagi

    Warna: Palanggan merlukeun

    Eusi PVC: 35% -85%

    Bahan: résin PVC jeung kalsium

    Ketebalan: 5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 9

    Kamampuhan suplai

    500000 Square Méter Méter / Square per Bulan

    Bungkusan & Taliwang

    10pcs / ngaleutikan wrapping atawa karton

    Port: Shanghai / Ningbo

    Kalungguhan Time: dina 15 poé

    Panjelasan Produk

    lambar PVC

    Tinggi herang UV palapis 4 × 8 PVC panel lambar marmer UV nyieun mesin
     material  PVC  dénsitas  2.0g / cm ^ 3
     ukuran  1220 * 2440mm  kakandeleun  1.3-6.0mm
     teknologi  stamping panas & UV-palapis  Sertipikat  CE & SGS
     parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake  Lem on témbok  lem  Silcone napel
     warna  Marmer, kai, polos & 3D. Leuwih ti 60 desain dina total.
     komposisi  30% PVC, 67% CaCo3, 3% aditif.
     struktur  dewan PVC + pilem PVC + UV-palapis + panyalindungan pe pilem.

    produk Témbongkeun

    PVC-siling-7 PVC-témbok-2 PVC-siling-4

     

    Company kami

    Team2 bengkel photobank (1)

    Packing & Taliwang

    1. karton packing

    2. film pe paking

    3. karton packing

    4. panempatan Profesional

    5. shock Profesional

    6. pakét lengkep

    certifications kami

    dsadas dsadas

    Poto customer

    654889264071258500 ab1 tab2


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali