• Rojongan panggero + 86-13586310760
  • photobank (1)
  • Team2

kami nawiskeun Pantun Asesoris di harga diskon

Haining Dingsen hiasan Bahan Co., Ltd. mangrupakeun produsén ngarah sarta profésional ti PVC Panels di Cina jeung leuwih ti 15 taun 'pabrik experience.Our ieu 120km jauh ti Shanghai tur 80km jauh ti Hangzhou.

Global PVC Gypsum Ceiling Board Market 20...

The “PVC Gypsum Ceiling Board Market” report contains wide-extending factual assessment for PVC Gypsum Ceiling Board, which enables the customer to separate the future complicity and estimate right execution. The advancement rate is evaluated dependent on insightful examination that gives the cre...

pabrik anyar urang mimiti diwangun dina ind nu ...

Kami parusahaan mimiti pindah ka pabrik anyar, pabrik urang ngahasilkeun panels PVC 800,000sqm per bulan, Kalawan aréa coverongan tina garis produksi 12000m2.The ti 7 increaseto 12, Kabéh mesin nu lengkep renewed.ON N0vember, urang ningkatkeun hiji mesin bungkusan pinuh otomatis, Éta geus dibawa loba convenienc ...

Dina 2017, pabrik anyar mimiti diwangun ...

Dina bulan Agustus 2018, pausahaan dipindahkeun kana situs pabrik anyar, nu nyertakeun wewengkon 12.000 méter pasagi. Garis produksi geus ngaronjat ti 7 bahan baku pikeun 12, ku output bulanan 80 méter pasagi W. Sadaya alat-alat nu geus renewed. Dina bulan Nopémber, mesin bungkusan otomatis ieu adde ...
51fa9198
1b16009a
1338bf95
d5ca378a
7338d668
af58015b