• Dhukungan telpon + 86-13586310760
  • photobank (1)
  • Team2

kita kurban Fashion Aksesoris ing rega diskon

Haining Dingsen Decoration Co., Ltd. iku sawijining perusahaan anjog lan profesional saka PVC Panels in China karo luwih saka 15 taun 'pabrik experience.Our wis 120km adoh saka Shanghai lan 80km adoh saka Hangzhou.

Global PVC Gypsum Ceiling Board Market 20...

The “PVC Gypsum Ceiling Board Market” report contains wide-extending factual assessment for PVC Gypsum Ceiling Board, which enables the customer to separate the future complicity and estimate right execution. The advancement rate is evaluated dependent on insightful examination that gives the cre...

pabrik anyar kita miwiti mbangun ing ind ing ...

Kita perusahaan wiwitan pamindhahan kanggo pabrik anyar, pabrik kita mrodhuksi Panel PVC 800,000sqm saben sasi, karo wilayah coverongan baris produksi 12000m2.The saka 7 increaseto 12, Kabeh mesin rampung renewed.ON N0vember, kita nambah mesin packaging kanthi otomatis, Iku wis nggawa akèh convenienc ...

Ing 2017, pabrik-pabrik anyar wiwit dibangun ...

Ing Agustus 2018, perusahaan dipindhah menyang situs pabrik anyar, kang kalebu area 12.000 meter persegi. Ing baris produksi wis tambah saka 7 bahan mentahan kanggo 12, karo output saben wulan saka 80 meter W. Kabeh piranti wis gawe anyar. Ing November, mesin packaging otomatis iki adde ...
51fa9198
1b16009a
1338bf95
d5ca378a
7338d668
af58015b